Nørresundby Inner Wheel Klub

Skip Navigation Links
 

Næste møde:

Torsdag d. 9. marts 2023

Foredrag ”Træning af ældre” v/ Nanna Gade, fysioterapeut, instruktør og centerleder i FOKUS Fitness

Mødested:
Skydepavillonen 
Søndre Skovvej 30
9000 Aalborg


 

Nørresundby Inner Wheel
I Nørresundby Inner Wheel Klub er vi en gruppe friske kvinder, der mødes én gang om måneden omkring en middag med efterfølgende foredrag, virksomhedsbesøg eller anden aktivitet. Indholdet favner bredt, og vi hører, hvad der rører sig i andre klubber både i Danmark og på internationalt plan. Herudover kan den enkelte holde sig ajour med hele organisationen gennem vores danske og internationale hjemmesider samt på Facebook.
 
Vi udveksler erfaringer og afprøver nye tanker – lige fra erhvervsspørgsmål til samfunds- og kulturdebatter, og der er rige muligheder for at udvide sin kontaktflade. Vores forskellighed bidrager i høj grad til klubbens alsidighed og vores gode udbytte af alle former for aktiviteter. Vi har en litteraturklub, der mødes en gang om måneden, og vores kulturklub finder aktuelle og interessante aktiviteter. 
I vores klub donerer vi hvert år et beløb til en lokal organisation, der har brug for en økonomisk håndsrækning.
 
Præsidenten har sammen med bestyrelsen det overordnede ansvar for årets forløb, men for os er det også vigtigt, at flest mulige medlemmer deltager i en aktivitet, og derfor har vi forskellige udvalg, der arbejder med diverse arrangementer udover de nævnte klubber.

Som en del af en national og international organisation har vi mulighed for at deltage i forskellige arrangementer både i Danmark og i udlandet.
  
Har du lyst til at høre nærmere, så skriv til os på iiw.dk.noerresundby@gmail.com

 
Inner Wheel: Et tilbud om venskab over grænser
 

 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.200 medlemmer i 91 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.

Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Instagram
  YouTube
Opdateret: 10.06.2022
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS